Vrei să pleci la muncă în străinătate și să începi direct munca, fără să fi nevoit să stai în carantină?

Noi te putem ajuta! Înscrie-te pentru a face un test rapid COVID-19 și vei primi o adeverință care va atesta faptul că nu ești infectat și poți începe munca imediat!  

Deși a izbucnit în China la finalul anului trecut, epidemia provocată de noul coronavirus (COVID-19) s-a extins la nivel mondial, devenind o pandemie. Noul coronavirus poate infecta pe orcine, indiferent de naționalitate, etnie, gen, religie sau vârstă.

Este normal să fii îngrijorat de coronavirus, dar frica înrăutățește situația. Cuvintele pe care le folosim sunt foarte importante și uneori putem duce mai departe mesaje false, care pot face rău oamenilor sau unor comunități întregi (de exemplu, pot fi persoane care pot refuza testarea, de frică să nu mai fie primite acasă sau în comunitatea lor).

Stăm la dispoziția dumneavoastră, oferim testare de COVID-19 la domicilu, la prețul de 190 lei.

Dacă sunteți interesați de această testare competați formularul de mai jos!

Odată cu completarea formularului vă dați acordul ca datele personale să fie gestionate de Euro Jobs pentru a vă contacta!

Avantajele și beneficiile testului

  • Este ușor de utilizat.
  • În 20 minute poți afla dacă ai virusul.
  • Poți afla aproximativ perioada în care ai fost infectat.
  • Nu ai nevoie de instrumente sau abilități speciale.
  • Se poate afla diferitele faze în care se află pacientul.
  • Eșantionare fiabilă, ușoară și constantă.
  • Este nevoie doar de 2 unități de sânge (asemănător testului de diabet).
  • Se păstrează la temperatura camerei și este valabilă 18 luni, depozitată corespunzător.

Testul HBeAg 

Test a fost creat pentru a detecta anticorpii IgM si IgG SARS-CoV-2 din sânge. Acesta este alternativa cea mai rapidă și simplă pentru a identifica persoanele care sunt infectate cu virusul COVID-19.

În cazul în care crezi că există o posibilitate să fii infectat de acest virus, testul elimină starea de stres sau de neliniște.

Ne deplasăm pe întreg teritoriul județului pentru pentru a vă ajuta la realizarea testului . Dacă ești interesat și dorești mai multe informații, ne poți contacta la numărul de telefon: +40 786 261 528 (interval orar: L-V 08:00 – 20:00  S 08:00 – 16:00), pe mail-ul centrullaserterapie@yahoo.ro .

Centrul Medical Laserterapie 2020 © – Toate drepturile rezervate.