Ai dureri lombare cornice nespecificate asociate cu capacitatea scăzută de mobilitate?

Bandajele kinesiologice îmbunătățesc mobilitatea și reduc durerea iar aceasta se menține pe o perioada de 4 săptămâni.

Benzile kinesiologice sunt aproape identice cu pielea umană, atât în ceea ce priveste grosimea, cât și elasticitatea, ceea ce le permite pacientilor să poarte acest gen de benzi fără să fie nevoie de legare, fără să restricționeze mișcările și fără să constrângă în vreun fel zona pe care sunt aplicate.

Benzile kinesiologice au o gamă largă de beneficii terapeutice. Deoarece banda kinesiologica poate fi lasată de obicei vreme de câteva zile (până la o săptămână) pe zona afectată, aceste beneficii terapeutice sunt valabile pe zona respectivă 24 de ore pe zi, accelerând în mod semnificativ procesul de vindecare în urma unui traumatism, unor leziuni și afecțiuni inflamatoare.

Calmează durerea, oferind sustinere partilor corpului care sunt slabite sau ranite.Calmeaza durerea, oferind sustinere partilor corpului care sunt slabite sau ranite.

Beneficii:
– Oferă susținere pentru muschi
– Reduce umflăturile
– Ameliorează spasmele musculare
-Accelerează recuperarea din urma contuziilor și vânătăilor

Banda Kinesio Tex a fost creată și dezvoltată de dr. Kenzo Kase în anul 1973. Este un tratament care prelungește efectele unor procese fiziologice. După multe încercări eșuate de a utiliza banda adezivă disponibilă în comerț, dr. Kenzo Kase a dezvoltat banda numită Kinesio Tex Tape.

Cine folosește benzile kinesiologice?
Fizioterapeuții, specialiștii în terapie ocupațională, antrenorii certificați ai atleților/sportivilor, ciropracticienii, medicii, terapeutul manual, asistentele medicale și numeroși specialiști în fizioterapie din intreaga lume folosesc benzile kinesiologice pentru a trata multe disfuncții, pe un spectru larg de afecțiuni.

 

Completează formularul de mai jos pentru
a te programa!

Despre clinica noastră

Centrul Medical Laserterapie este primul centru din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune ca avem în baza noastră de date peste 1000 de pacienți care au fost sau sunt tratati pentru ameliorarea diferitelor afectiuni: reumatismale / articulare, postoperatorii, recuparare dupa fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar si probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

Email: centrullaserterapie@yahoo.ro
Telefon: 0786 261 528
Adresă: 22 Decembrie Nr.1 Petroțani

© Copyright 2020 Centrul Medical Laserterapie.