Capsula Slim Active

Metoda de slăbit cu capsula cu infraroșu Slim Active este ideală pentru remodelare corporală. Cei care vor să scape de kilogramele în plus cât mai repede și pentru cei care vor să aibă un mai mare control asupra proprii greutăți pot apela la Capsula cu infraroșu Slim Active. Datorită căldurii pătrunzătoare și în profunzime generate de raze infraroșii este activat procesul de lipoliză (arderea grăsimilor). Se ard aproximativ 750 calorii în doar 30 minute de tratament cu raze infraroșii.

Razele infraroșii pătrund până la 10 mm sub piele și activează procesul de topire al grăsimilor, în interiorul corpului și la eliminarea colesterolului.

Pe măsură ce porii pielii se deschid și elimină toate deșeurile metabolice, stratul superficial de celule moarte este eliminat și el; pielea capătă un aspect luminos, revigorat, radiant, cu o tonicitate și elasticitate mult îmbunătățite.

  Slim Active

  Proiectată special pentru centrele beauty, cu un design elegant, specific domeniului Spa, capsula Slim Active, pentru slăbire rapidă, îţi oferă o gamă deosebită de terapii pentru reconturarea siluetei.
  Terapii:
  Saună uscată: În condiţiile unei saune umede, temperaturile pot deveni insuportabile datorită umidităţii. Slim Active elimina această problemă oferindu-vă beneficiile căldurii într-o atmosferă cu umiditate redusă şi atent controlată.
  Infraroşii:
  Radiaţiile infraroşii – sigure şi non-agresive pentru organism, penetrează în profunzimea ţesutului, atingând cu exactitate straturile de adipocite şi reducându-le volumul.
  Vibromasaj:
  Terapie somatică ce îmbunătăţeşte radical circulaţia sangvină şi limfatica prin eliberarea activatorilor tisulari şi accelerarea masajului asupra structurii musculare şi a ţesuturilor moi.
  Cromoterapie: Slim Active este dotată cu un complex sistem de cromoterapie care foloseşte culorile şi energia lor în scopuri terapeutice. Permite selectarea unei singure culori sau îmbinarea lor pentru un efect mai complet: violet, indigo, albastru, verde, galben, portocaliu, roşu.
  Meloterapie:
  sistem MP3 Player, dotat cu câteva melodii standard dar şi cu posibilitate de încărcare a mai multor melodii. Panoul de control al sistemului muzical este uşor de accesat atât de terapeut cât şi de client în sine.
  Ventilaţie la nivel facial: asigură un plus de confort şi asigură eterogenizarea temperaturii la nivelul fetei, comparativ cu temperaturile înalte din interiorul capsulei.

   

  Beneficii:

  • Eliminarea celulitei și a aspectului capitonat al pielii
  • Topirea grăsimilor localizate
  • Reducerea considerabilă a greutății corporale
  • Stimularea eliberării de serotonină (hormonul fericirii)
  • Îmbunătățirea circulației limfo-venoase
  • Realizarea unui excelent drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului

  E șansa ta pentru a te recupera, nu ezita!

  Sună acum pentru o programare!

  SAU

  Completează formularul și te sunăm noi!