Detox – Spa
Scapă De Toxinele Din Organism, 
Crește-ți Sistemul Imunitar Și Îmbunătățește-ți Funcțiile Ficatului Și A Rinichilor

DetoxSpa

Rezultate obținute

DetoxSpa
Pentru o detoxifiere completă, până nu demult era nevoie să urmezi o dieta drastică, iar detoxifierea organismului era anevoioasă și consuma foarte mult timp. Cu aparatul de detoxifiere DetoxSpa însă lucrurile sunt simple, plăcute și durează puțin.
  • Reglarea metabolismului și îmbunătățirea circulației periferice dar si limfatice.
  • Întărește sistemul imunitar astfel vei fi mai rezistent la răceli, gripe și alte boli cauzate de un sistem imunitar slăbit.
  • Reduce stările de insomnie până la dispariția lor, iar somnul devine mai odhinitor și mai adânc.
  • Generează un efect de relaxare foarte plăcut după fiecare ședință.
  • Reducerea durerilor, edemelor si aglomerărilor toxice cronice.

Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la bază principiul tratamentului prin ioni, într-o manieră simplă și plăcută. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelerează detoxifierea naturală a organismului și ajută la slăbit.

Pentru o detoxifiere completă, până nu demult era nevoie să urmezi o dietă drastică care de cele mai multe ori ducea la înfometare. Detoxifierea organismului era anevoioasă, consuma foarte mult timp și energie. Cu aparatul de detoxifiere DetoxSpa lucrurile sunt simple, plăcute și dureaza putin. În plus eficacitatea este vizibilă de la primele secunde de tratament.

La nivelul tălpilor sunt reprezentate toate organele interne. Detoxifierea organismului cu aparat Detox Spa urmărește canalele de comunicare ale organelor și accelerează procesul natural de eliminare a toxinelor. Cereți clientei să strecoare picioarele în recipientul cu apă călduță cu soluție salină și să se relaxeze. Detoxifierea organismului este intensivă și durează aproximativ 30 de minute.

Cum funcționează detoxifierea cu Detox Spa?

În recipientul cu apă călduță al acestui aparat profesional de detoxifere este generat un flux de ioni pozitivi și negativi, aceștia creează un câmp ionic ce accelerează procesele naturale de detoxifiere. Particulele de impurități și toxine sunt încărcate la rândul lor pozitiv sau negativ, fiind atrase astfel spre exteriorul corpului. Detoxifierea este asigurată și vizibilă.

Chiar funcționează?

Aparatul de detoxifiere Detox Spa crește rezistența la stres și ajută la slăbit. Detoxifierea este vizibilă cu ochiul liber, apa din recipient își va schimba culoarea în funcție de deșeurile metabolice eliminate. Astfel, dacă apa se colorează în galben sau verde, este o dovadă a detoxifierii rinichilor și tractului urinar, dacă se colorează în maro și negru, semnalează curățirea ficatului și a vezicii biliare, fulgii de culoare neagră sunt metalele grele eliminate, culoarea roșie indică toxine purtate în circuitul sanguin, portocaliul semnalează toxine depozitate în articulații și exemplele pot continua.

Sună acum pentru o programare!

SAU

Completează formularul și te sunăm noi!

Despre clinica noastră

DetoxSpa
DetoxSpa

Centrul Medical Laserterapie este primul centru din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune că avem în baza noastră de date peste 1000 de pacienți care au fost sau sunt tratați pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni: reumatismale / articulare, postoperatorii, recuperare după fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar si probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

Email: centrullaserterapie@yahoo.ro
Telefon: 0786 261 528
Adresă: 22 Decembrie Nr.1 Petroțani