Drenaj limfatic facial

Masajul de drenaj limfatic este o procedură ce ajută la stimularea circulaţiei sanguine şi a circulaţiei limfatice, şi care totodată oxigenează celulele. Drenajul limfatic manual constă în mişcări circulare într-o anumită direcţie astfel încât surplusul de apă din tegument este împins către ductele limfatice şi vasele sanguine şi ulterior eliminat.

Acest masaj este de un real ajutor in îmbunătăţirea metabolismului şi în furnizarea efectului de întinerire. În doar câteva tratamente, starea pielii faciale se va îmbunătăţi: nu veţi mai avea acele cearcăne sub ochi, nici bărbia dublă, iar ridurile vor începe să se estompeze

Un tratament facial complet presupune o cură de 12-15 pentru un rezultate stabile pentru o mai lungă durată. O şedinţă durează circa 20 de minute în care este tratată întreaga faţă şi gâtul. Se va pune mare accent pe zonele cu probleme, iar rezultatele vor începe să apară încă de la prima şedinţă, când veţi putea observa că tegumentul fetei este mai luminos, mai proaspăt şi mai tonic.

Acest tratament nu este dureros, intensitatea acestuia depinzând de gradul de sensibilitate al fiecărei paciente în parte. Drenajul limfatic facial se poate asocia cu alte proceduri faciale, nechirurgicale sau chiar chirurgicale. În cazul procedurilor chirurgicale, masajul facial şi drenajul limfatic facial duce la o vindecare chiar mai rapidă şi mai uniforma. În cazul în care se optează pentru asocierea cu procedurile chirurgicale ale fetei de orice fel, tratamentele sunt posibile şi se pot face strict la indicaţia medicului specialist.

 

Sună acum pentru o programare!

SAU

Completează formularul și te sunăm noi!