Epilare definitivă – IPL

Scapă de epilarea zilnică care îți consumă mult timp dimineața!
Soluția ta este epilarea definitivă cu IPL!

Dincolo de mijloacele cosmetice binecunoscute,  ca raderea, epilarea cu ceara sau  benzi de unica folosinta, crema de epilare sau aparate care smulg firele nedorite, tehnologiile moderne propun metode alternative, sigure si cu efecte pe termen lung pentru indepartarea parului nedorit. Echipamentele medicale cu lumina intens pulsata IPL  si laserele pentru epilare sunt operate de un medic specialist si  au capacitati diferite de lucru si programe preinstalate care pot tine cont de culoarea parului, grosimea firului si densitatea firelor. Consultatia efectuata inainte de tratament asigura o alegere corecta a parametrilor de lucru  si o eficienta maxima a tratamentului.

epilare definitiva IPL

A trecut sezonul fustelor și a pantalonilor scurți care te obligau să te epilezi zilnic, dar asta nu înseamnă că trebuie să te neglijezi. O alternativă perfectă al epilării cu big-ul, ceară sau cu aparatul este epilarea definitivă cu lumina intens pulsată (IPL).

Epilarea cu laser este o tehnică ce foloseşte fascicule de lumină extrem de concentrate pentru a penetra foliculii de păr. Epilarea definitivă se obţine cu ajutorul unui dispozitiv care foloseşte lumina intensă pulsată (IPL). Această lumină încălzeşte firul de păr, fără să afecteze în niciun fel pielea. Căldura coboară până la rădăcina firului, pe care o distruge.

Avantaje și beneficii:
1.Îndepărtarea firelor crescute sub piele 
2. Economisești timp si bani pe termen lung
3. Timp redus – durează mai puțin ca o epilare cu ceară

E șansa ta pentru a te recupera, nu ezita!

Sună acum pentru o programare!

SAU

Completează formularul și te sunăm noi!