Cum să îți recapeți mobilitatea membrelor inferioare și superioare ca mersul la toaletă să nu mai fie o povară pentru tine!

Descoperă cel mai avansat tratament neinvaziv, kinetoterapia – gimnastica medicală!

Kinetoterapie (sau Kinetologie medicală) este știința care studiază mecanismele articulare și neuromusculare care asigură omului activitățile motrice normale.

Kinetoterapia se definește ca terapie prin mișcare efectuată prin programe speciale de recuperare medicală care urmăresc refacerea unor funcții diminuate sau creșterea nivelului funcțional în diverse afecțiuni.

Programele de kinetoterapie sunt special concepute tinând cont de constituția pacientului, vârsta, afecțiunea pe care o are, tipul de activitate pe care îl desfășoară, stadiul de evoluție a bolii, existența altor afecțiuni.

În cadrul programelor de kinetoterapie – gimnastica medicală de recuperare – fiecare pacient beneficiază individual de supraveghere de specialitate din partea unui kinetoterapeut

Ce este kinetoterapia?

Kinetoterapia utilizează mișcarea ca terapie, cu rolul de a restabili anumite funcții ale corpului. Kinetoterapeutul folosește mișcarea și masajul pentru a regla dezechilibrul prezent la nivelul organismului.

Prin kinetoterapie sunt stimulate resursele de adaptare ale organismului printr-un stres reprezentat de exercitiul fizic controlat și bine dozat.

Terapia este utila atât în recuperarea în urma afecțiunilor locomotorii, cât și în tratarea unor afecțiuni ale organelor interne, afecțiuni neurologice, reumatice, ortopedice, cardiace sau respiratorii și chiar metabolice sau digestive.

Care sunt obiectivele kinetoterapiei:

În funcție de nevoile fiecărui pacient, un terapeut concepe un plan personalizat de exerciții, care se desfășoară la indicațiile transmise direct de terapeut și care are drept scop:

  • Recuperarea mobilității 
  • Inducerea relaxării
  • Corectarea posturii 
  • Educarea și reeducarea coordonării, controlului și echilibrului 
  • Reeducarea respiratorie 
  • Îmbunătățirea rezistenței și a forței musculare 

Completează formularul de mai jos pentru
a obține o reducere de 10% la achiziționarea unui pachet!

Preț ședință: 45 RON

Oferta se aplică doar pentru prima ședință

Despre clinica noastră

Centrul Medical Laserterapie este primul centru din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune că avem în baza noastră de date peste 5000 de pacienți care au fost sau sunt tratați pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni: reumatismale / articulare, postoperatorii, recuperare după fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar și probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

Email: centrullaserterapie@yahoo.ro
Telefon: 0786 261 528
Adresă: 22 Decembrie Nr.1 Petroțani

© Copyright 2020 Centrul Medical Laserterapie.