Lifting și mărire sâni

Remodelează-ţi sânii cu terapia cu vacuum!

Forma şi mărimea sânilor fac parte negreşit din ansamblul trăsăturilor definitorii ale frumuseţii unei femei. De secole, sânii reprezintă esenţa feminităţii, simbol al vieţii şi fertilităţii şi o preocupare permanentă în ceea ce priveşte aspectul lor.

Bust armonios şi fără chirurgie estetică
Există astăzi o procedură cosmetică simplă, non-invaziva, la care pot apela femeile care-şi doresc un bust generos şi bine conturat. În urma consultaţiei medicale de specialitate se stabileşte conduita terapeutică. Vacuum-ul este o metodă non-invaziva, nedureroasă, fără efecte secundare sau reacţii adverse. Ameliorarea se poate observa după doar câteva şedinţe. Practic, mărirea şi ridicarea sânilor se face prin intermediul vacuum-ului.

Terapia cu vacuum
Numită şi Radial Dermo Tratament, terapia cu vacuum este un masaj profund care se efectuează prin intermediul unui aparat cu nişte „cupe” speciale de aspiraţie. Aceste „cupe”, prin absorbţie, stimulează canalele galactofore şi astfel creşte presiunea sanguină din vasele capilare de la nivelul sânilor, întărind şi tonifiind în egală măsură ţesutul conjunctiv. Mărirea sânilor se traduce în milimetri: între 3 şi 5 milimetri. După astfel de tratamente, întotdeauna se va aplica o mască cu minerale şi elastina. Se recomandă acelaşi tratament în cazul şedinţelor de slăbire. Sunt necesare minimum 7, 8 şedinţe de tratament, durata acestora variind în funcţie de problema fiecărei femei în parte.

Sună acum pentru o programare!

SAU

Completează formularul și te sunăm noi!

Despre clinica noastră

Centrul Medical Laserterapie este primul centru din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune ca avem în baza noastră de date peste 1000 de pacienți care au fost sau sunt tratați pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni: reumatismale / articulare, postoperatorii, recuperare după fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar si probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

Email: centrullaserterapie@yahoo.ro
Telefon: 0786 261 528
Adresă: 22 Decembrie Nr.1 Petroțani