Laser Terapie

laserterapie

Rezultate obținute

centrul laserterapie

Terapia cu laser presupune aplicarea unei lumini infraroşii asupra zonelor afectate, astfel, acolo unde lumina laser lovește, funcțiile celulei respective sunt regenerate si reglate.

  • Reduce inflamația și elimină durerea.
  • Luminile cu laser reduc umflarea cauzată de articulațiile inflamate.
  • Oferă o mobilitate mai bună a articulațiilor și stimulează regenerarea țesuturilor.
  • Sporește procesul natural de vindecare al organismului.
  • Laserul nu este invaziv și nu folosește impulsuri puternice, astfel celulele nu sunt afectate.
  • Procedura este nedureroasă și netoxică.

Pentru ce se utilizează terapia cu laser?

Terapia cu laser este la mare căutare în rândul pacienţilor cu dureri cronice sau acute. Din acest motiv, terapia cu laser este utilizată în paralel cu tratamentele existente de terapie fizică. Terapia cu laser în fizioterapie poate fi utilizată înainte sau după procedurile chirurgicale și în combinație cu programele de fizioterapie. Pacienții prezintă o senzație de cald și o reducere a durerii imediat după tratament, care le permite să-și îndeplinească mai bine exercițiile de fizioterapie și activitățile zilnice.

Ce este terapia cu laser?

Terapia cu laser presupune aplicarea unei lumini infraroşii asupra zonelor afectate pentru a îmbunătăți vindecarea țesuturilor moi, ceea ce duce la ameliorarea condițiilor acute și cronice. Terapia cu laser utilizează emisii de lumină monocromatică de la diode luminoase de înaltă intensitate pentru a trata leziuni musculo-scheletice, condiții cronice și degenerative, dar și pentru a vindeca rănile.

Sursa de lumină este pusă în contact cu pielea, permițând energiei fotonului să pătrundă în țesutul moale, unde interacționează cu diverse biomolecule intracelulare, ceea ce duce la restaurarea funcțiilor celulare normale și îmbunătățirea proceselor de vindecare ale organismului. Spre deosebire de laserele chirurgicale, laserele terapeutice trec uşor prin piele, fără a rupe pielea sau fără a provoca disconfort. Terapia cu laser este şi foarte uşor de aplicat, este non-toxică, nu interacţionează cu alte medicamente, iar de pe urma acestei terapii nu sunt semnalate efecte adverse.

Terapia cu laser este un tratament alternativ pentru a gestiona mai multe tipuri de dureri. Cercetările privind terapia cu laser în fizioterapie arată că poate atenua durerea.

Ce spun ceilalți

centrul laserterapie
Recomand cu încredere centrul de lasoterapie. Am mers cu dureri insuportabile de coloana cervicala, furnicături în miini și picioare, dezechilibru Cind mergeam pe strada, amețeli Cind ma ridicam din pat dimineața, dureri pe coloana și pe picioare pina jos în calcii. Cu ajutorul laserului a personalului centrului și în special Cristinutei și nu în ultimul rand cu ajutorul bunului Dumnezeu numai am nici o durere.
Dmn. Cornelia
In urma cu 5 ani am avut dureri groaznice la maxilar, nu puteam sa mestec mancarea.Am facut cateva sedinte cu Laserul, Spunea doamna Doctor să incercam sa vedem daca acest tratament imi este benefic.In urma tratamentului nu au mai aparut dureri. Deci cine are dureri sa mearga la Centrul Medical, rezolva problemele.
Dmn. Eleonora

Completează formularul de mai jos pentru a te programa!

centrul laserterapie
Despre clinica noastră
centrul laserterapie
Previous
Next

Centrul Medical Laserterapie este primul centru din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune ca avem în baza noastră de date peste 1000 de pacienți care au fost sau sunt tratați pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni: reumatismale / articulare, postoperatorii, recuperare după fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar si probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

  • Email: centrullaserterapie@yahoo.ro
  • Telefon: 0786 261 528
  • Adresă: 22 Decembrie Nr.1 Petrosani
© Copyright 2020 Centrul Medical Laserterapie.