Scapă de durerile de spate cu Pachetul de Recuperare Medicală Personalizat!

Chiar și durerea ta poate fi îndepărtată!
centrul laserterapie
Bucură-te de o viață sănătoasă și fără dureri cu ajutorul terapiilor de recuperare medicală, plus vei beneficia și de o REDUCERE de 30% .
Durerea cronică îți v-a dispărea în 4 săptămâni cu planul de tratament personalizat de medicul specialist Chilom Camelia!
 
Kinetoterapia are un efect semnificativ atât în tratamentul durerii de spate cât și în prevenirea durerilor de spate viitoare. Specialiștii noștri pot identifica factorii care contribuie la suferința ta și pot elabora un plan de tratament personalizat. Tot ei îți vor recomanda exerciții specifice care reduc durerea și previn apariția ei în viitor.
 
Laserterapia este o terapie non-invazivă de joasă frecvență, utilizată în fizioterapie pentru tratarea diferitelor afecțiuni. Acționează prin lumina laserului, care este pusă în contact cu pielea, iar energia produsă (fotonii) penetrează țesutul 8-15 mm unde interacționează cu moleculele, ajutând la vindecarea precoce.
 
Oxigenoterapia hiperbară reprezintă o formă alopată de tratament, 100% naturală cu efecte spectaculoase asupra sănătății. Tratează durerile, afecțiunile respiratorii, oboseala, stresul și sprijină sistemul imunitare prin creșterea cantității de oxigen.
 
Nu mai aștepta durerea nu trece singură! Sună acum pentru o programare sau scrie-ne!
 
 

Profită de acest pachet personalizat special nevoilor tale!

centrul laserterapie

Completează formularul pentru a obține reducerea!


[xyz-ips snippet="formsloadcmlt"]
Despre clinica noastră
centrul laserterapie
Previous
Next

Centrul Medical Laserterapie este primul centru din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune ca avem în baza noastră de date peste 10000 de pacienți care au fost sau sunt tratati pentru ameliorarea diferitelor afectiuni: reumatismale / articulare, postoperatorii, recuparare dupa fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar si probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

Locațiile noastre

centrul laserterapie

Târgu-Jiu

© Copyright 2021 Centrul Medical Laserterapie.