Logo CMLT Targu Jiu & Petrosani

Scapă de kilogramele în plus și topește celulita cu pachetul perfect personalizat pentru corpul tău!

Am ajutat peste 90 de femei să ajungă la corpul ideal!

Scapă de centimetrii în plus!

Rezultate obținute

cm minus

Rezultate vizibile de la prima ședință

slim-body

Subțiază talia cu până la 7 cm, după câteva ședințe

Previous
Next

SAU

sună la numărul de telefon

SAU

sună la numărul de telefon

Testimoniale

După sarcină am încercat să scap de kilogramele în plus însă am reușit doar prin tratamente medicale. Am scăpat de celulita care a rămase după naștere și am recăpătat fermitatea pielii pe care o aveam.
Gianina R.
Pachet GOLD
Sunt o persoană activă căruia îi place sportul, dar totuși după toate antrenamentele pe care le urmez to aveam pielea plină de celulită. Cu ajutorul ședințelor de presodrenaj am reușit să reduc considerabil celulita.
Maria D.
Presodrenaj
Tratamentul cu Lipolaserul Zentisse am reușit să obțin definiția musculară și sculptarea pe mi-e doream de ani de zile. Recoman cu toată încrederea!
Elena C.
Zentisse

Ce îți oferă pachetele:

Rezultatele obținute:

SAU

sună la numărul de telefon

ZENTISSE Slim Light Laser

Studiile clinice au inregistrat in medie o reducere de 8,9 cm in zona abdomen, coapse si solduri in urma unui program de 2 saptamani.

Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta, dar se recomanda un ciclu de 3 pana la 6 saptamani cu doua sedinte/saptamana.

Se pierde minim 1 cm/sedinta (30 min), dar in medie s-a observat pierderea a 2-4 cm/sedinta in zona abdominala.Procentual, imaginile ecografice arata diminuarea cu pana la 30% a stratului de grasime tratat.

ZENTISSE Slim Light Laser – cel mai eficient laser de slabit din Romania este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomen, coapse, maini, spate, fund, gambe, pometi, barbie, gat, piept barbati), realizand lichefierea grasimii. Poate fi folosit si in zona de contur a fetei (gusa). Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.

Presoterapie – drenaj limfatic

Se îmbunătăţește circulaţia sangvină periferică. Limfa transportă substanţele nutritive în sânge şi preia toxinele rezultate din arderile celulare. Limfa este un lichid transparent, care circulă prin spaţiile intercelulare, vasele şi ganglionii limfatici şi care realizează schimbul de substanţe între sânge şi celule. De asemenea, se ştie că ganglionii limfatici sunt responsabili cu producerea celulelor protectoare ale organismului, iar atunci când activitatea lor nu se desfăşoară normal, suntem lăsaţi fără apărare în faţa „invadatorilor”.

Acumularea în exces a reziduurilor în organism afectează funcţionarea normală a sistemului limfatic şi conduce în timp la slăbirea imunităţii, creşterea în greutate şi la instalarea unor afecţiuni grave. Detoxifierea limfatică se realizează cu ajutorul preso-drenajului care are rolul de a curăţa limfa şi sângele, ajutând la îmbunătăţirea circulaţiei limfatice prin stimularea funcţiei ganglionilor limfatici.

Remodelare corporala – Rezultate și beneficii:

 • Accelerarea circulației sangvine
 • Creșterea ratei metabolice
 • Mărirea capacității de absorbție a nutrienților de către piele
 • Îmbunătățirea circulației periferice
 • Eliminarea celulitei și a aspectului de coajă de portocală
 • Realizarea unui spectaculos lifting facial nechirurgical
 • Eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine
 • Accelerarea sintetizării de colagen și elastină
 • Tratarea ridurilor din jurul ochilor și a gurii, a obrajilor căzuți, bărbiei duble, a ridurilor de pe frunte și dintre sprâncene
 • Echilibrarea tranzitului intestinal
 • Realizarea unui lifting la sâni cu rezultate ce rivalizează cu operațiile chirurgicale de ridicare a sânilor

Ce este tratamentul cu Vacuum?

Terapia cu Vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coaja de portocala”. Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita. Astfel, se reduce semnificativ stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic.

Practic, tratamentul cu Vacuum este un profund masaj al tesuturilor cutanate care disloca grasimile ce provoaca inestetica celulia si ajuta la eliminarea lor ulterioara prin drenaj limfatic.

Tratamentul anticelulitic cu Vacuum nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila in centimetri si ameliorarea vergeturilor. Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului in lupta impotriva celulitei, restabilind tonusul si fermitatea pielii. De asemenea, genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice ale carei beneficii se traduc prin o reducere a retentiei de apa si o stare de bine de invidiat.

Completează formularul de mai jos pentru a obține pachetul!

Despre noi

centrul laserterapie
Previous
Next

Centrul Medical Laserterapie este primul centru din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune ca avem în baza noastră de date peste 1000 de pacienți care au fost sau sunt tratati pentru ameliorarea diferitelor afectiuni: reumatismale / articulare, postoperatorii, recuparare dupa fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar si probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

Târgu-Jiu

Petroșani

Centrul Medical Laserterapie 2022 © – Toate drepturile rezervate.