Exfoliere prin
Microdermoabraziune

microdermoabrasiune

Cum se desfăşoară exfolierea prin microdermabraziune?
Microdermabraziunea este o exfoliere de profunzime şi agresivitate variată, dirijată în funcţie de particularităţile tenului pacientului. Se realizează cu ajutorul unei piese de mână care exercită o presiune negativă la nivelul pielii care este “micro-bombardată” de cristale sau diamante de dimensiuni microscopice. Ca urmare, celulele moarte de pe suprafaţa pielii sau “corneocitele” sunt detaşate, iar odată cu aceste celule de suprafaţă sunt eliminate şi particule străine pielii, excesul de creme, grăsimile care blochează porii şi adera de celulele stratului de suprafaţă a pielii şi o împiedica să se refacă uniform. Rezultatul unei singure şedinţe este o curăţare profundă, iar consecinţa şedinţelor repetate este o stimulare a ciclului de înnoire natural al pielii care continua să funcţioneze fără a fi “blocat” de mesaje negative de la suprafaţă încărcată cu diverse impurităţi şi celule moarte. Totodată, în afară de exfoliere, la urmărea tratamentului de microdermabraziune beneficiem şi de o stimulare a vascularizaţiei zonei tratate şi a producţiei de colagen în stratul mijlociu a pielii, dar numai după şedinţe multiple.

De ce să alegi această procedură?
Avantajele deosebite ale microdermabraziunii constau în faptul că tratamentul este nedureros sau foarte puțin dureros și necostisitor – comparativ cu alte proceduri estetice. Pacienții își pot relua activitățile imediat după intervenție. Trebuie avut în vedere că procedura nu este una regularizată riguros.

Sună acum pentru o programare!

SAU

Completează formularul și te sunăm noi!

Despre clinica noastră

microdermoabraziune
microdermoabraziune

Centrul Medical Laserterapie este primul centru din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune ca avem în baza noastră de date peste 1000 de pacienți care au fost sau sunt tratați pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni: reumatismale / articulare, postoperatorii, recuperare după fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar si probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

Email: centrullaserterapie@yahoo.ro
Telefon: 0786 261 528
Adresă: 22 Decembrie Nr.1 Petroțani