Scapă de disfuncția erectilă cauzată de stresul în urma căreia organismul nu este oxigenat corespunzător în timpul somnului!

Descoperă cel mai avansat tratament neinvaziv, oxigenoterapia în camera hiperbară!

Rezultate obținute

Disfuncția erectilă sau impotența este o problemă sexuala destul de des intalnită. Deși există o serie de medicamente, suplimente și gadget-uri care pretind a fi utile pentru depășirea acestei probleme, unii bărbați preferă să încerce tratamentul cu oxigen hiperbar.

Oxigenoterapia hiperbară este utilizată cu succes în domeniul medical pentru tratatarea disfuncției erectile.

Majoritatea medicilor, consideră că un regim de tratament regulat cu oxigen hiperbar, ajută un bărbat să obțină și să mențină o erecție puternică pentru o perioadă mai lungă de timp.

Printr-o serie de 10 sedințe cu oxigen hiperbar, poate reduce ipotența și frigiditate la femei.

Ce spun ceilalți

Am venit la centrul medical pentru a scăpa de conartroză,  artrită la mâna  stangă.  după cateva ședințe am început să observ rezultate, nu mai am dureri așa mari și s-a desumflat artrita de la mâna stângă. Fiind foarte mulțumită de  rezultate  am continuat   ședințele în urma cărora am slăbit 10 kg  și s-au diminuat  petele  de  pe mâini. Recomand cu încredere Centrul Medical Laserterapie.

Dna. Ular

M-am întalnit cu o cunoștință ccare o are pe mama lui cu picior diabetic și mi-a recomandat să vin la Centrul Medical Laserterapie pentru că este foarte benefic. M-am prezentat la cabinet, fetele foarte drăguțe mi-au făcut o programare și am început ședintele de oxigenoterapie. Rezultatele nu au ezitat să apară, am fost foarte mulțumită, recomand cu toată încrederea.

Dna. Marinela

Completează formularul de mai jos pentru
a obține voucher-ul cu -30% discount

Preț ședință: 140 RON

Oferta se aplică doar pentru prima ședință.

Despre clinica noastră

Centrul Medical Laserterapie este primul centru din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune ca avem în baza noastră de date peste 1000 de pacienți care au fost sau sunt tratati pentru ameliorarea diferitelor afectiuni: reumatismale / articulare, postoperatorii, recuparare dupa fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar si probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

Email: centrullaserterapie@yahoo.ro
Telefon: 0786 261 528
Adresă: 22 Decembrie Nr.1 Petroțani

© Copyright 2020 Centrul Medical Laserterapie.