Locul de muncă te solicită depunând efort fizic zilnic care a dus la apariția varicelor pe picioare care au devenit deja dureroase.

Oxigenoterapia în camera hiperbară îți ameleorează durerile și mărimea varicelor după doar 10 sedințe de terapie.

Datorită gravitației, cantitatea de sânge din venele membrelor inferioare se mărește, determinând creșterea în volum a venelor superificiale ale piciorului, ceea ce face ca în timp acestea să devină mai lungi, proeminente, sinoase, îngroșate și dureroase.

Oxigenoterapia în camera hiperbara îți ameleorează durerile și mărimea varicelor după doar 10 ședințe de terapie.

În timpul tratamentului nu vei avea de făcut nimic doar să stai întins în capsula hiperbară relaxat ascultând muzica sau vizionând un film, bucurându-te de oxigenul pur pe care îl inspiri timp de o ora.

Nu mai aștepta, nu vor dispărea de la sine! Sună acum pentru prinde un loc.

Rezultate obținute

        Este o formă de tratament care implică respirarea de oxigen pur într-o camera sau capsulă presurizată. Camera hiperbară este un dispozitiv medical creat special pentru vindecarea corpului.

          Acest proces stimulează capacitatea organismului de a se vindeca și de a se recupera în mod accelerat, prin creșterea nivelului de oxigen din sânge. În urma terapiei organismul devine hiperoxigenat .

           Un tratament complet presupune un număr minim de 10 ședințe în timpul cărora pacientul tratat are parte de intimitate și își poate petrece timpul citind, ascultând muzică. Ședințele în camera hiperbară sunt relaxante și plăcute, iar durata acestora poate varia în funcție de afecțiunea tratată.

Ce spun ceilalți

Am venit la centrul medical pentru a scăpa de conartroză,  artrită la mâna  stangă.  după cateva ședințe am început să observ rezultate, nu mai am dureri așa mari și s-a desumflat artrita de la mâna stângă. Fiind foarte mulțumită de  rezultate  am continuat   ședințele în urma cărora am slăbit 10 kg  și s-au diminuat  petele  de  pe mâini. Recomand cu încredere Centrul Medical Laserterapie.

Dna. Ular

M-am întalnit cu o cunoștință ccare o are pe mama lui cu picior diabetic și mi-a recomandat să vin la Centrul Medical Laserterapie pentru că este foarte benefic. M-am prezentat la cabinet, fetele foarte drăguțe mi-au făcut o programare și am început ședintele de oxigenoterapie. Rezultatele nu au ezitat să apară, am fost foarte mulțumită, recomand cu toată încrederea.

Dna. Marinela

Completeaza formularul de mai jos pentru
a beneficia de reducerea de 30%!

Preț ședință: 140 Lei

Oferta se aplică doar pentru prima ședință.

Despre clinica noastră

Centrul Medical Laserterapie este primul centru din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune ca avem în baza noastră de date peste 1000 de pacienți care au fost sau sunt tratati pentru ameliorarea diferitelor afectiuni: reumatismale / articulare, postoperatorii, recuparare dupa fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar si probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

Email: centrullaserterapie@yahoo.ro
Telefon: 0786 261 528
Adresă: 22 Decembrie Nr.1 Petroțani

© Copyright 2020 Centrul Medical Laserterapie.