Economisește 912 de lei apelând la Pachetul Promoțional de 17 ședințe, 4 terapii și mănâncă liniștită la masa de paște!

Economisește 912 de lei! 

Scapă rapid de centimetrii în plus adunați după masa de paște, pentru că ți-am pregătit pachetul care te va scăpa de celulita inestetică și circumferința mare a taliei.

Te-ai bucurat de gustul desăvârșit al drobului sau al salatei boueuf, iar acum vrei să revi la talia de dinainte?

Poți să faci lucrul acesta bucurându-te de pachetul promoțional pregătit special să îți reducă celulita și centimetrii în plus de pe burtică.

Pachetul include:

  • 4 ședințe de Himfu – procedura care distruge definitiv celulele adipoase și astfel scazi până la 4 cm din prima ședință.
  • 4 ședințe de presoderanj – care drenează limfa și elimini toxinele din organism
  • 8 ședințe de vacuum – fiind un masaj anticelulitic mecanizat reduce aspectul de coajă de portocală și redă fermitatea pielii
  • 1 ședință BONUS de PRP(Terapia Vampir) efectuată de medicul estetician Alin Csukor-procedura estetica de reîntinerire facială.

Completeaza formularul de mai jos pentru a obtine pachetul

 

Economisește 912 lei! În loc sa achiți 1.940 de lei care e prețul total al procedurilor, plătești doar 1.028 de lei! Sună tentant?

Despre clinica noastră

Centrul Medical Laserterapie este primul centru din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune ca avem în baza noastră de date peste 1000 de pacienți care au fost sau sunt tratati pentru ameliorarea diferitelor afectiuni: reumatismale / articulare, postoperatorii, recuparare dupa fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar si probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

Email: centrullaserterapie@yahoo.ro
Telefon: 0786 261 528
Adresă: 22 Decembrie Nr.1 Petroțani