Economisește bani și profită acum de cele 2 Pachete Promoționale care îți vor pregăti talia de vară!

Profită de reducerea de 25%! 

Scapă rapid de centimetrii în plus adunați după iarnă, pentru că ți-am pregătit pachetul care te va scăpa de celulita inestetică și circumferința mare a taliei.

Se apropie vara și vrei să te pregătești pentru vacanță, iar acum vrei să revi la talia de dinainte?

Poți să faci lucrul acesta bucurându-te de cele 2 Pachete Promoționale pregătite special să îți reducă celulita și centimetrii în plus de pe burtică.

Pachetul GOLD include:

  • 6 ședințe de Electrostimulare presupune impulsuri electrice care acționează asupra musculaturii,cu o frecventa si intensitate adecvata pentru a genera o miscare prin vibratie a muschilor, astfel se ard caloriile si grasimile aflate in exces in organism
  • 6 ședințe de Zentisse – este cel mai eficient laser de slabit din Romania si singurul aparat ce combina doua tipuri de laser la rece cu lumina rosie vizibila
  • 6 ședințe de Vacuum – fiind un masaj anticelulitic mecanizat reduce aspectul de coajă de portocală și redă fermitatea pielii.

1380 1035 Lei

Pachetul SILVER include:

  • 4 ședințe de Zentisse – este cel mai eficient laser de slabit din Romania si singurul aparat ce combina doua tipuri de laser la rece cu lumina rosie vizibila
  • 4 ședințe de Presoderanj – care drenează limfa și elimini toxinele din organism
  • 8 ședințe de Vacuum – fiind un masaj anticelulitic mecanizat reduce aspectul de coajă de portocală și redă fermitatea pielii.

 

1080  810 Lei

Completeaza formularul de mai jos pentru a obtine pachetul

Profită acum de
reducerea de 25%!

Alege Pachetul ideal pentru tine!

[xyz-ips snippet="formsloadcmltslectbox"]

Despre clinica noastră

Centrul Medical Laserterapie este primul centru din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune ca avem în baza noastră de date peste 1000 de pacienți care au fost sau sunt tratati pentru ameliorarea diferitelor afectiuni: reumatismale / articulare, postoperatorii, recuparare dupa fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar si probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

Email: centrullaserterapie@yahoo.ro
Telefon: 0786 261 528
Adresă: 22 Decembrie Nr.1 Petroțani