Presodrenaj limfatic

presodrenaj

Metoda de presodrenaj limfatic constă în presarea controlată a anumitor zone ale corpului (picioare, abdomen, braţe) prin intermediul unui echipament legat la o unitate de comandă. Echipamentul se prezintă sub forma unui costum care conţine un număr variabil de camere de aer. Fiecare cameră de aer se umflă şi se desumflă individual, începând de la extremităţi către corp. Compresia şi decompresia camerelor de aer sunt controlate de un microprocesor.
Tehnica de presodrenaj limfatic este folosită în tratarea insuficienței sistemului venos şi limfatic cât şi pentru îmbunătăţirea următoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor şi retenţia de apă în ţesuturi. Presoterapia reactivează circulaţia sanguină şi limfatică, stimulând drenajul şi implicit eliminarea toxinelor acumulate în organism. Asociată cu alte terapii cum ar fi electrostimularea, este un tratament ideal pentru a optimiza rezultatele împotriva celulitei, a acumulărilor adipoase şi a retenţiei de lichide.
Efectul benefic al metodei de presodrenaj limfatic constă şi în îmbunătăţirea oxigenării ţesuturilor periferice şi la detoxifierea generală a organismului. De asemenea, presoterapia este indicată persoanelor cu edeme limfatice, atât de natură congenitală cât şi postchirurgicală sau post traumatice. Presoterapia acţionează şi asupra aparatului muscular prin înlăturarea senzaţiei de febră musculară care apare în urma efectuării unui program intens de exerciţii fizice, sau în perioade de recuperare după intervenţii chirurgicale sau ortopedice.

Sună acum pentru o programare!

SAU

Completează formularul și te sunăm noi!

Despre clinica noastră

Centrul Medical Laserterapie este primul centru din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune ca avem în baza noastră de date peste 1000 de pacienți care au fost sau sunt tratați pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni: reumatismale / articulare, postoperatorii, recuperare după fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar si probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

Email: centrullaserterapie@yahoo.ro
Telefon: 0786 261 528
Adresă: 22 Decembrie Nr.1 Petroțani