Logo CMLT Targu Jiu & Petrosani

Scapă de durerile care te împiedică să participi la activitățile tale preferate de vară!

Ajutăm peste 267 de persoane anual!

SAU

sună la numărul de telefon

Pentru fiecare durere am pregătit un pachet special pentru a trata problemele!

Dureri de spate

10 ședințe de Laserterapie
5 ședințe de terapia SIS

1050 lei

639 lei

Corectare postură

5 ședințe de Laserterapie
5 ședințe de terapia SIS 
5 ședințe de Kinetoterapie 
5 ședințe aplicări de benzi

1150 lei

690 lei

Dureri de pinteni calcanieni

10 ședințe de Laserterapie 
7 ședințe de Shock Wave

970lei

582 lei

SAU

sună la numărul de telefon

Ce îți oferă pachetele:

SAU

sună la numărul de telefon

Laserterapie

LASER – este un acronim: Amplificarea Luminii prin Emisie Stimulata de Radiatie (Light Amplification by the Stimulated Emission of Radiation).

Specialitatile medicale in care a ajuns sa se utilizeze laserul sunt numeroase: oftalmologie, neurochirurgie, dermatologie, recuperare medicala, ortopedie, ginecologie, urologie, cardiologie, stomatologie.

Caracteristicile laserului sunt: atraumatic, aseptic, nedureros. In functie de intensitatea radiatiilor laser asupra unui tesut se produc o serie de procese biologice. Efectele clinice au fost demonstrate prin sute de studii. Se utilizeaza radiatii electromagnetice coerente monocromatice cu lungimi de unda cuprinse intre 100 nanometri si 2 milimetri (lumina monocromatica necoerenta este mai putin eficienta si se foloseste doar pentru leziuni tegumentare superficiale). Este important tipul de laser folosit, doza, experienta terapeutului, tehnica de tratament.

Terapia Shock Wave

Shock wave este o noua tehnologie care utilizeaza undele de soc pentru tratamentul durerilor cronice ale sistemului musculoscheletal. Terapia Shock wave are la baza generarea  unei energii foarte intense intr-o perioada foarte scurta de timp (10 milisec),  unda de soc strabatand astfel tesuturile cu o viteza mai mare decat viteza sunetului

Cum functioneaza ?

  • Unda de soc creeaza o presiune mecanica asupra tesuturilor afectate, ceea ce duce la cresterea permeabilitatii celulare, crescand asfel microcirculatia si metabolismul celular, grabind astfel vindecarea, precum si dizolvarea depunerilor de calcar.
  • Unda de soc  actioneaza asupra durerii prin 2 mecanisme:
  • Hiperstimulare anestezica – cand nervii asupra careia actioneaza unde de soc sunt hipestimulati atat de mult incat isi scad activitatea este un efect temporar care apare la prima sedinta.
  • Apoi prin stimularea in continuare a nervilor, in urmatoarele sedinte de terapie se trece de pragul limita, aparand astfel o recalibrare a perceperii senzatiei de durere

SAU

sună la numărul de telefon

Terapia SIS (Super Inductive System)

Terapia Super Inductive System, utilizează câmpul electromagnetic de înaltă intensitate pentru a trata afecțiunile dureroase ale sistemelor neuromuscular și osteoarticular.

Terapia cu Super Inductive System ajută la reducerea durerii acute și cronicerelaxarea și stimularea muscularărestabilirea mobilității articulare sau facilitarea vindecării fracturilor.

Efectele medicale ale terapiei sunt: mobilizarea articulară, miostimulare, vindecarea fracturilor, reducerea spasticitații.

Completează formularul de mai jos pentru a obține pachetul!

Dacă suferi de alte dureri decât cele descrise sună-ne și îți facem o evaluare GRATUITĂ, apoi îți pregătim pachetul perfect pentru durerile tale!

Despre noi

centrul laserterapie
Previous
Next

Centrul Medical Laserterapie este primul centru din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune ca avem în baza noastră de date peste 1000 de pacienți care au fost sau sunt tratati pentru ameliorarea diferitelor afectiuni: reumatismale / articulare, postoperatorii, recuparare dupa fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar si probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

Târgu-Jiu

Petroșani

Centrul Medical Laserterapie 2022 © – Toate drepturile rezervate.