Reflexoterapie

reflexoterapie

Masajul reflexogen – presupune aplicarea de către terapeut a unor presiuni, rotaţii, fricţiuni şi mişcări energice cu degetele şi nodozităţile mâinii pe punctele reflexe ale picioarelor pacientului, după o anumită schema şi într-o ordine anumită, cu intenţia de a le stimula să transmită impulsuri nervoase către organului ţinta, aceste manevre alternând cu manevre de drenaj menite să inducă relaxare pacientului.

Este un tratament puternic, mult mai mult decât un simplu masaj pentru picioare. Chiar dacă multe persoane susţin că nu este o terapie relaxantă, datorită experienţei Kinetoterapeutului şi atmosferei pe care o crează, aceasta terapie poate fi la fel de plăcută ca un masaj relaxant.

În zilele noastre, reflexoterapia este considerată o metodă de tratament alternativă, neinvazivă, eficientă şi unanim acceptată.

Reflexoterapia stimulează eliminarea toxinelor, îmbunătăţeşte circulaţia şi susţine sistemul imunitar, restabilind echilibrul corpului între yin şi yang, încurajând autovindecarea şi întărind corpul. Este o terapie ideală pentru persoanele care au nevoie de o reîncărcare fizică sau ale căror sisteme imunitare au nevoie de un impuls.

SAU

Completează formularul și te sunăm noi!

Despre clinica noastră

reflexoterapie
reflexoterapie

Centrul Medical Laserterapie este primul centru din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune ca avem în baza noastră de date peste 1000 de pacienți care au fost sau sunt tratați pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni: reumatismale / articulare, postoperatorii, recuperare după fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar si probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

Email: centrullaserterapie@yahoo.ro
Telefon: 0786 261 528
Adresă: 22 Decembrie Nr.1 Petroțani