SERVICII

Oxigenoterapie

Este o formă de tratament care implică respirarea de oxigen pur într-o cameră sau capsulă presurizată. Camera hiperbară este un dispozitiv medical creat special pentru vindecarea corpului.
Acest proces stimulează capacitatea organismului de a se vindeca și de a se recupera în mod accelerat, prin creșterea nivelului de oxigen din sânge. În urma terapiei organismul devine hiperoxigenat .

Kinetoterapie

Terapia este utilă atât în recuperarea în urma afecțiunilor locomotorii, cât și în tratarea unor afecțiuni ale organelor interne, afecțiuni neurologice, reumatice, ortopedice, cardiace sau respiratorii și chiar metabolice sau digestive.

Terapie Laser pentru recuperare medicală

Terapia cu laser presupune aplicarea unei lumini infraroşii asupra zonelor afectate, astfel, acolo unde lumina laser lovește, funcțiile celulei respective sunt regenerate și reglate.

Masaj terapeutic/de relaxare/anti-celulitic/cu bețe de bambus

Masajul reprezintă un set de manevre de tip manual sau tehnic, prin care se ia contact cu tegumentul pentru a stimula pielea și țesuturile adiacente, cu scopul determinării unor reacții vasculare, biochimice, de stimulare senzitivă și de inducere de reacții de tip reflex în vecinătatea zonei de masaj sau la distanță. Scopul inducerii unor astfel de reacții poate fi igienic, profilactic, terapeutic și/sau recuperator.

Capsula detoxifiere DETOX spa

Pentru o detoxifiere completă, până nu demult era nevoie să urmezi o dieta drastică, iar detoxifierea organismului era anevoioasă și consuma foarte mult timp. Cu aparatul de detoxifiere DetoxSpa însă lucrurile sunt simple, plăcute și durează putin.

Tratament cu IPL

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor faciale, ajutând la împrospătarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei și petelor (melasme și lentigo-uri). 

Trecerea de la epilarea clasică (prin radere, cu ceară sau chiar utilizarea unui epilator normal) la revoluționarele metode noi de epilare cu lumina intens pulsată (IPL) aduce plus valoare ritualului de îngrijire al fiecăreia dintre noi, reducând timpul acordat unei ședințe de epilare și mai ales eliminând durerea, firele de păr crescute sub piele sau iritarea pielii.

Tratament cu vacuum anti-celulitic

Prin vacuum se realizeză un masaj superficial, dar si profund al țesutului. Vacuumul are două mari efecte asupra organismului: activarea circulației – expanda și îngustează vasele de sânge și cele limfatice, reactivând vasele inactive și capilarele nefuncționale, și efectul de detoxifiere – masajul drenează fluidele din aceste vase, impreună cu toxinele, eliminându-le prin excreții și glande sudoripare.

Tratament cu vacuum facial

Masaj facial cu vacuum este o procedură excelentă pentru decongestionarea țesuturilor și impulsionarea microcirculației faciale. Prin detensionarea pielii din zona feței, se obțin rezultate spectaculoase: tenul este înviorat, uniformizat, capătă luminozitate și ridurile sunt estompate. Totodată, fața devine mult mai bine conturată și dispare aspectul de „piele lăsată”.

Laser pentru topirea grăsimilor-lipolaser

Lipolaserul este un aparat de remodelare corporală și tratare a celulitei. Tratamentul cu Lipo Laser topește grăsimea inestetică de pe zonele cu probleme, cum ar fi „aripioarele“ sau „colăceii“. Nu se folosește nici un produs cosmetic pentru a proteja pielea, deoarece laserul pătrunde în profunzime, până la grăsime, fără a produce durere sau a lasă urme. Inovația o reprezintă faptul că undele laser sunt făcute să acționeze doar asupra celulelor grase, fără a afecta vasele de sânge sau masa musculară.

Terapie prin Microincizii cu Micropen Eclipse

Micropen Eclipse este tehnica futurista ce acționează prin intermediul unui capăt de unică folosință cu 12 ace de aur de 18 k. Utilizarea Micropenului alături de substanțele active prezente în cocktailuri, penetrează straturile superioare ale pielii, ajută la refacerea echilibrului natural al pielii, reface activitatea celulară și conferă un aspect sănătos. Rezultatul este o piele care radiază de sănătate, tonifiată și frumoasă.

Microdermoabraziune facială

Tratamentul prin microdermabraziune este o metodă excelentă de curățare și exfoliere a pielii, prin care se îndepărtează impuritățile și celulele moarte de la primul nivel de suprafață al pielii, în scopul îmbunătățirii aspectului și texturii epidermei. Conform specialiștilor dermatologi, tratamentul facial prin microdermabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curățare, reâmprospătare și refacere a supleții tenului disponibil în prezent.

Reflexoterapie

Reflexoterapia este o formă de masaj localizat, realizat în general la nivelul tălpilor, palmelor și lobului urechii. Este o tehnică destul de avansată, fiindcă indiferent de zona masată, trebuie urmată o hartă precisă a punctelor cheie energetice. Practic, la o diferență de nici un centimetru se pot afla punctele unor organe diferit, motiv pentru care precizia este esențială.

Drenaj limfatic facial

Masajul de drenaj limfatic este o procedură ce ajută la stimularea circulației sanguine și a circulației limfatice, și care totodată oxigenează celulele. Drenajul limfatic manual constă în mișcări circulare într-o anumită direcție astfel încât surplusul de apă din tegument este împins către ductele limfatice și vasele sanguine și ulterior eliminat

Presodrenaj limfatic

Presodrenajul ajută ca picioarele să nu mai fie grele și obosite, și ca tu să îți recapeți ușurința mișcării și suplețe acestora.

Capsula cu infraroșii

Metoda de slăbit cu capsula cu infraroșu Slim Active este ideală pentru remodelare corporală. Cei care vor să scape de kilogramele în plus cât mai repede și pentru cei care vor să aibă un mai mare control asupra proprii greutăți pot apela la Capsula cu infraroșu Slim Active. Datorită căldurii pătrunzătoare și în profunzime generate de raze infraroșii este activat procesul de lipoliză (arderea grăsimilor). Se ard aproximativ 750 calorii în doar 30 minute de tratament cu raze infraroșii.

Trigger Points

Terapia Trigger Points se dovedește o metodă de tratament sigură și eficientă, cu efecte imediate în ameliorarea durerii și tratarea anumitor afecțiuni prin tehnici de inactivare a punctelor Trigger. Spre deosebire de tratamentul medicamentos, Terapia Trigger Points nu are efecte adverse, din acest motiv, ar trebui să reprezinte o primă opțiune de tratament.

Electrostimulare corporală

Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, experții evaluând ca o ședință de tratament corporal prin electrostimulare este echivalentul a câteva ore de de gimnastică fără întrerupere. Așa se face că efectele ședințelor de electrostimulare sunt vizibile imediat, în plus, ca rezultat al ședințelor de electrostimulare, mușchii devin mai fermi, iar grăsimile sunt eliminate treptat.

Lifting și mărire sâni

 Acest tratament este neinvaziv, adică nu necesită intervenție chirurgicală. Tratamentul constă în ideea de vacuum, care ajută la mărirea și la lifting-ul sânilor. Dacă nu vrei să optezi la operații, această intervenție este cea mai bună opțiune pentru a te simții încrezătoare. 

E tipmul tău pentru un răsfăț , nu ezita!

Sună acum pentru o programare!

SAU

Completează formularul și te sunăm noi!

Profită de consultația online

100% GRATUITA!

Intrebari frecvente

CE ESTE LASERTERAPIE?

Laserterapia este o terapie medicala bazata pe efectele fotochimice si fotobiologice în celule si în tesuturi .Astfel, acolo unde lumina laser loveste functiile celulei respective sunt regenerate si reglate. De multe ori tratamentul medicamentos mascheaza durerea si se adreseaza simptomului si nu trateaza, insa terapia laser tratează cauza.

De asemenea laserterapia este non-toxica, nu interactioneaza cu alte medicamente si nu are efecte adverse.

CE ESTE DETOX-SPA

DetoxSpa este una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere.

Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la bază principiul tratamentului prin ioni, într-o manieră simplă și plăcută. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelerează detoxifierea naturală a organismului și ajută la slăbit.

CE ESTE TERAPIA VACUUM?

Vacuum terapia se bazeaza pe efectul de tip masaj produs de absorbtia aerului dintr-o cavitate inchisa formata de cupa aparatului si suprafata de corp pe care aceasta este plasata.

Masajul cu vacuum stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita mai eficient decat oricare alt tratament. Vacuumul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat, tintind celulita si favorizand eliminarea toxinelor. Stimuleaza schimburile celulare si mobilizeaza tesutul, restabilind fermitatea si reducand pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii. Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase. La nivelul pielii, vacuumul realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii. Metoda pe baza careia functioneaza este aceea de aspiratie, procedeu care duce la un masaj profund si sistematic.

a.

CE ESTE OXIGENOTERAPIE?

Oxigenoterapia hiperbara este o metoda de tratament ce consta in plasarea pacientului într-o incinta rezistenta la presiune, care contine oxigen pur sau aer îmbogatit in oxigen, la o presiune superioara celei atmosferice..

CE ESTE ZENTISSE?

ZENTISSE Slim Light Laser este cel mai eficient laser de slabit din Romania si singurul aparat ce combina doua tipuri de laser la rece cu lumina rosie vizibila.

Tratamentul cu laser tip SlimLight Zentisse este foarte confortabil, relaxant, sigur, neinvaziv, nedureros si nu presupune riscuri de nici un fel sau timp de recuperare dupa tratament.

CE ESTE CAPSULA SLIM ACTIV?

Capsula Slim Active – capsula Spa cu infrarosuu actioneaza puternic cu raze infrarosii pentru a asigura pierderea rapida in kilograme si in centimetri. Sauna in capsula cu infrarosu Slim Active ofera cea mai rapida pierdere de kilograme.