LASERTERAPIE

SCAPA DE DURERE DE LA PRIMA SEDINTA   

Vindecare accelerata!?

 Te confrunti cu dureri constante, mereu apelezi la pastile si de fiecare data durerea trece mai greu?

Ai dificultati in desfasurarea activitatii zilnice si ai uitat cum este sa traiesti fara durere?

Doctorul asteapata sa te saturi de luat pastile sa iti poate recomanda „cel mai bun tratament” OPERATIA. Si cu toate astea iei pastile si de vindecat nu te-ai mai vindecat, eu zic sa iti pui un semn de intrebare, daca nu vrei sa ajungi unde vrea doctorul sa ajungi.

Acum hai sa trecem in 2020 sa realizam ca tehnologia a devenit eficienta in ameliorarea si tratarea problemelor de sanatate.

Laserterapia este o terapie medicală bazata pe efectele fotochimice și fotobiologice în celule si în tesuturi .Astfel, acolo unde lumina laser loveste functiile celulei respective sunt regenerate si reglate. De multe ori tratamentul medicamentos mascheaza durerea si se adreseaza simptomului si nu trateaza, insa terapia laser tratează cauza.

De asemenea laserterapia este non-toxica, nu interactioneaza cu alte medicamente si nu are efecte adverse.

Aplica ACUM si un coleg iti va prezenta cel mai bun tratament pentru tine.

Rezultatele laserterapiei

Efect antialgic (amelioreaza sau elimina durerea)

Efect antiinflamator (reduce inflamatia)

Imbunatateate circulatia sanguina si cea limfatica

Sporeste procesul natural de vindecare al organismului

Vindecare accelerata

Stimularea productiei de colagen

Creste imunitatea locala

Completeaza formularul

Un coleg te va contacta pentru detaliile programarii

Monica

ASISTENT MEDICAL GENERALIST

Experienta pe care am dobandit-o in cadrul Centrului Medical Laserterapie  mi-a demonstrat ca tratamentele moderne pe care le utilizam in tratarea si intretinerea starii de sanatate, au o eficienta ridicata comparativ cu  tratamentele clasice. 

Beneficiaza acum de o consultatie total GRATUITA

Intrebari frecvente

CE ESTE LASERTERAPIE?

Laserterapia este o terapie medicala bazata pe efectele fotochimice si fotobiologice în celule si în tesuturi .Astfel, acolo unde lumina laser loveste functiile celulei respective sunt regenerate si reglate. De multe ori tratamentul medicamentos mascheaza durerea si se adreseaza simptomului si nu trateaza, insa terapia laser tratează cauza.

De asemenea laserterapia este non-toxica, nu interactioneaza cu alte medicamente si nu are efecte adverse.

CE ESTE DETOX-SPA

DetoxSpa este una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere.

Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la bază principiul tratamentului prin ioni, într-o manieră simplă și plăcută. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelerează detoxifierea naturală a organismului și ajută la slăbit.

CE ESTE TERAPIA VACUUM?

Vacuum terapia se bazeaza pe efectul de tip masaj produs de absorbtia aerului dintr-o cavitate inchisa formata de cupa aparatului si suprafata de corp pe care aceasta este plasata.

Masajul cu vacuum stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita mai eficient decat oricare alt tratament. Vacuumul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat, tintind celulita si favorizand eliminarea toxinelor. Stimuleaza schimburile celulare si mobilizeaza tesutul, restabilind fermitatea si reducand pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii. Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase. La nivelul pielii, vacuumul realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii. Metoda pe baza careia functioneaza este aceea de aspiratie, procedeu care duce la un masaj profund si sistematic.

CE ESTE OXIGENOTERAPIE?

Oxigenoterapia hiperbara este o metoda de tratament ce consta in plasarea pacientului într-o incinta rezistenta la presiune, care contine oxigen pur sau aer îmbogatit in oxigen, la o presiune superioara celei atmosferice.

CE ESTE ZENTISSE?

ZENTISSE Slim Light Laser este cel mai eficient laser de slabit din Romania si singurul aparat ce combina doua tipuri de laser la rece cu lumina rosie vizibila.

Tratamentul cu laser tip SlimLight Zentisse este foarte confortabil, relaxant, sigur, neinvaziv, nedureros si nu presupune riscuri de nici un fel sau timp de recuperare dupa tratament.

CE ESTE CAPSULA SLIM ACTIV?

Capsula Slim Active – capsula Spa cu infrarosuu actioneaza puternic cu raze infrarosii pentru a asigura pierderea rapida in kilograme si in centimetri. Sauna in capsula cu infrarosu Slim Active ofera cea mai rapida pierdere de kilograme.