MASAJ TERAPEUTIC

SCAPA DE DURERE DE LA PRIMA SEDINTA   

Nu iti poti desfasura activitatiile zilnice?

Ai nevoie de ajutor pentru a-ti duce la bun sfarsit activitatiile zilnice?

 

Inteleg ca inaintarea in varsta vine si cu multe probleme de sanatate.

Durerea de spate este cea mai des intalnita problema cu care te confrunti.

Stiu ca simtomele pe care le resimti pot varia de la o durere temporara pana la o durere insuportabila.

Apelezi la pastile, unguente si la tratamente injectabile care au efect temporar?

Acestea nu au efect dorit de tine si durerea inca te chinuie, in plus risti sa te alegi si cu o problema la stomac, asta daca nu o ai deja.

Eu îți propun să te oprești aici, încă nu este târziu pentru tine!

Aplica ACUM si un coleg iti va prezenta cel mai bun tratament pentru tine.

Masajul Terapeutic este una din cele mai eficiente și apreciate terapii pentru că:

Intervine direct asupra durerii

Avand un efect antialgic prin relaxarea musculaturii.

Rezultate de la prima sedinta

Dupa doar 1 sedinta vei putea observa cum amplitudinea si elasticitatea articulatiilor tale vor creste vizibil.

Stimuleaza secretia endorfinelor

Este stimulată secreția endorfinelor, care reduce starea de stres a organismului.

Completeaza formularul

Un coleg te va contacta pentru detaliile programarii

Monica

ASISTENT MEDICAL GENERALIST

Experienta pe care am dobandit-o in cadrul Centrului Medical Laserterapie  mi-a demonstrat ca tratamentele moderne pe care le utilizam in tratarea si intretinerea starii de sanatate, au o eficienta ridicata comparativ cu  tratamentele clasice. 

Beneficiaza acum de o consultatie total GRATUITA

Intrebari frecvente

CE ESTE LASERTERAPIE?

Laserterapia este o terapie medicala bazata pe efectele fotochimice si fotobiologice în celule si în tesuturi .Astfel, acolo unde lumina laser loveste functiile celulei respective sunt regenerate si reglate. De multe ori tratamentul medicamentos mascheaza durerea si se adreseaza simptomului si nu trateaza, insa terapia laser tratează cauza.

De asemenea laserterapia este non-toxica, nu interactioneaza cu alte medicamente si nu are efecte adverse.

CE ESTE DETOX-SPA

DetoxSpa este una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere.

Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la bază principiul tratamentului prin ioni, într-o manieră simplă și plăcută. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelerează detoxifierea naturală a organismului și ajută la slăbit.

CE ESTE TERAPIA VACUUM?

Vacuum terapia se bazeaza pe efectul de tip masaj produs de absorbtia aerului dintr-o cavitate inchisa formata de cupa aparatului si suprafata de corp pe care aceasta este plasata.

Masajul cu vacuum stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita mai eficient decat oricare alt tratament. Vacuumul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat, tintind celulita si favorizand eliminarea toxinelor. Stimuleaza schimburile celulare si mobilizeaza tesutul, restabilind fermitatea si reducand pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii. Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase. La nivelul pielii, vacuumul realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii. Metoda pe baza careia functioneaza este aceea de aspiratie, procedeu care duce la un masaj profund si sistematic.

CE ESTE OXIGENOTERAPIE?

Oxigenoterapia hiperbara este o metoda de tratament ce consta in plasarea pacientului într-o incinta rezistenta la presiune, care contine oxigen pur sau aer îmbogatit in oxigen, la o presiune superioara celei atmosferice.

CE ESTE ZENTISSE?

ZENTISSE Slim Light Laser este cel mai eficient laser de slabit din Romania si singurul aparat ce combina doua tipuri de laser la rece cu lumina rosie vizibila.

Tratamentul cu laser tip SlimLight Zentisse este foarte confortabil, relaxant, sigur, neinvaziv, nedureros si nu presupune riscuri de nici un fel sau timp de recuperare dupa tratament.

CE ESTE CAPSULA SLIM ACTIV?

Capsula Slim Active – capsula Spa cu infrarosuu actioneaza puternic cu raze infrarosii pentru a asigura pierderea rapida in kilograme si in centimetri. Sauna in capsula cu infrarosu Slim Active ofera cea mai rapida pierdere de kilograme.