Masaj terapeutic – Masaj de relaxare – Masaj anti-celulitic – Masaj cu bețe de bambus

Masajul reprezintă un set de manevre de tip manual sau tehnic, prin care se ia contact cu tegumentul pentru a stimula pielea și țesuturile adiacente, cu scopul determinării unor reacții vasculare, biochimice, de stimulare senzitivă și de inducere de reacții de tip reflex în vecinătatea zonei de masaj sau la distanță. Scopul inducerii unor astfel de reacții poate fi igienic, profilactic, terapeutic și/sau recuperator.Întărește imunitatea!


Înfrumusețează aspectul pielii!


Ameliorează migrenele!


Îmbunătățește postura corpului!


Calmează durerile fizice!
masaj terapeutic

Masaj Terapeutic

În timp ce masajul terapeutic este deseori relaxant, scopul final al sesiunilor de masaj diferă în funcţie de afecţiunea tratată. De exemplu, o persoană care merge la kinetoterapeut pentru recuperarea de după o accidentare trebuie să meargă şi la masaj în scopul relaxării musculare, al îmbunatăţirii tonusului muscular şi al flexibilităţii. De asemenea, masajul este foarte important în durerile acute sau cronice de spate.

masaj relaxare

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare ajută la: eliminarea stresului, eliberarea tensiunilor musculare, recăpătarea energiei, tratarea a peste 50 de boli (psoriazis, obezitate, celulită și vergeturi, rinita și sinuzita…), stimularea circulației sanguine și limfatice. Pentru o destindere profundă, masajul de relaxare poate fi asociat cu aromoterapia (uleiuri esențiale).

Masajul de relaxare, ocazional sau periodic, este extrem de eficient în cazul stărilor de oboseală accentuată, printr-o singura ședință de masaj reușind să se elimine oboseala acumulată.

masaj anticelulitic

Masaj anti-celulitic

Masajul anti-celulitic (masaj anticelulită) are drept scop indepărtarea celulitei, remodelarea aspectului tesutului adipos. Dintre remediile naturale împotriva celulitei, masajul anticelulitic ocupă un loc important fiind o posibilă rezolvare de care trebuie ținut seamă.

Masajul anticelulitic influentează metabolismul celular și sistemul glandular, printr-un consum accelerat de calorii, eliminarea excesului de apă reținută în țesut, în scopul scăderii în greutate. 

masaj bete de bambus

Masaj cu bețe de bambus

Masajul cu beţe de bambus este un tip de masaj corporal, care implică manipularea ţesutului atât cu ajutorul beţelor speciale de bambus – rulare rapidă şi energică pe suprafaţa pielii, cât şi prin mişcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor şi îmbunătăţesc circulaţia.

Beţele de bambus folosite în masaj reprezintă practic porţiuni din tulpina plantei, tăiate şi şlefuite astfel încât să fie netede şi potrivite pentru efectuarea terapiei.

Sună acum pentru o programare!

SAU

Completează formularul și te sunăm noi!