Recuperează-te cu oxigenoterapie la fel ca
Cristiano Ronaldo și David Beckham!

Inhalarea de oxigen sub presiune reduce timpul de recuperare cu până la 33%! Organismul sportivilor este afectat enorm de antrenamente intense și competiții. Drept urmare, ei au nevoie de repaus pentru a permite organismului să se recupereze între sesiunile de antrenament și competiții. Timp de decenii, repausul pasiv a fost singura modalitate care permitea sportivilor să își refacă forțele. Astăzi, din ce în ce mai mulți sportivi aleg repausul activ cu oxigenare hiperbaraă datorită abilității acestei terapii de a reduce timpul necesar refacerii. Printre numele cele mai cunoscute din lumea sportului se află Cristiano Ronaldo, David Beckham sau LeBron James.

Oxigenarea hiperbară este ca un buton de “repede-înainte” pentru vindecare și recuperare. Inundând tesuturile cu oxigen, sportivii experimentează beneficii precum:

O mai bună oxigenare a sângelui și țesuturilor

Reducerea oboselii musculare și extenuării

Vindecarea mai rapidă a leziunilor

Reducerea inflamației și durerii

Prevenirea hipoxiei la nivelul zonei traumatizate

Îmbunătățirea abilității de a lupta cu infecțiile

Diminuarea formării de țesut cicatricial

Revenirea rapidă la nivelul optim de performanță 

E șansa ta pentru a te recupera, nu ezita!

Sună acum pentru o programare!

SAU

Completează formularul și te sunăm noi!

Ce spun ceilalți

Am venit la centrul medical pentru a scăpa de conartroză,  artrită la mâna  stangă.  după cateva ședințe am început să observ rezultate, nu mai am dureri așa mari și s-a desumflat artrita de la mâna stângă. Fiind foarte mulțumită de  rezultate  am continuat   ședințele în urma cărora am slăbit 10 kg  și s-au diminuat  petele  de  pe mâini. Recomand cu încredere Centrul Medical Laserterapie.

Dna. Ular

M-am întalnit cu o cunoștință ccare o are pe mama lui cu picior diabetic și mi-a recomandat să vin la Centrul Medical Laserterapie pentru că este foarte benefic. M-am prezentat la cabinet, fetele foarte drăguțe mi-au făcut o programare și am început ședintele de oxigenoterapie. Rezultatele nu au ezitat să apară, am fost foarte mulțumită, recomand cu toată încrederea.

Dna. Marinela