Cum poți afla dacă e doar o răceală sau noul virus SARS-COV2, testându-te în siguranță?
Centrul Medical Laserterapie se deplasează la domiciliul tău, respectând toate normele de protecție oferindu-ți rezultatul în 30 de minute!

Crezi că ai intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu SARS-CoV-2 sau ai simptome de răceală și vrei să te liniștești că nu ești și tu la rândul tău infectat? 

Ca orice răceală și infecția de COVID-19 trebuie tratată la timp pentru a nu avea alte efecte negative asupra organismului! Infecția COVID-19 se dovedește a fi mult mai mult decât o boală respiratorie. Poate afecta mult mai multe organe, nu numai plămânii – de la piele și mușchi până la ochi, inimă și rinichi – creând probleme de sănătate pe termen lung.

Nu mai irosi bani și timpTe poți testa chiar la tine acasă și primești rezultatul în 30 de minute.

Sunt două tipuri de teste rapide care sunt puse la dispoziție de Centrul Medical Laserterapie:

  • teste prin exsudat nazofaringian
  • teste de sânge pentru depistarea anticorpilor IgM și IgG COVID-19.
test rapid exsudat

Cum te poți testa?

Primul pas este de a-ți face o programare sunând la numărul de telefon 0786261528 sau completând formularul de mai jos. În urma programării ți se va spune că în ziua testării să nu bei, mănânci, fumezi sau să te speli pe dinți. Înainte să venim la tine te sunăm să ne asigurăm că ești acasă, venim echipați, atât pentru protecția noastră, cât și pentru siguranța ta. După ce revelăm probele rezultatul testului se află în 30 de minute și se eliberează o adeverință cu rezultatul testului.

Avantaje și beneficii!

1. Testele se efectuează la domiciliu.
2. Rezultatul se află în maxim 30 de minute!
3. Se eliberează o adeverință, tradusă, cu rezultatul, care este recunoscut la trecerea între granițe.
4. Testele au o acuratețe de 96%!
5. Nu mai pierzi timp și bani.

Atenție! Cu 4 ore înainte de testare ești rugat să nu consumi alimente sau băuturi, să nu te speli pe dinți sau să fumezi. Toate acestea pot altera rezultatul testului care duce la un rezultat pozitiv/negativ fals.

Prețuri:

Test de sânge: 140 RON
Test prin exsudat faringian: 190 RON

Sună acum și scapă de o grijă în plus!

SAU

Completează formularul și te sunăm noi!