TESTIMONIALE
 Părerea și rezultatele cliențiilor contează!

Oxigenoterapie

Domnul F. Tiberiu, 59 ani

Înainte de tratament :
Greutate: 137.5 kg
 Diagnostic: insuficiență venoasa cronică a membrelor inferioare + obezitate grad II
Tratament: peste 20 de pastile pe zi
Riscuri: necrozare, septicemie, amputarea picioarelor.

După 40 de ședințe de oxigenoterapie:
 Greutate: 116kg
Rezultate obținute
„Am suferit de insuficiență venoasă cronică a membrelor inferioare + obezitate grad II (Greutate: 137.5 kg), menționez ca în medicina tradițională am primit ca tratament 20 de pastile pe zi și tratamentul nu a funcționat. După 40 de ședințe de oxigenoterapie m-am vindecat de insuficiența venoasă cronică a membrelor inferioare + o scădere a greutății la 116kg. Recomand cu încredere serviciile de la Centrul Medical Laserterapie.„

Dna. Marinela

Am venit la centrul medical pentru a scăpa de conartroză,  artrită la mâna  stangă.  după cateva ședințe am început să observ rezultate, nu mai am dureri așa mari și s-a desumflat artrita de la mâna stângă. Fiind foarte mulțumită de  rezultate  am continuat   ședințele în urma cărora am slăbit 10 kg  și s-au diminuat  petele  de  pe mâini. Recomand cu încredere Centrul Medical Laserterapie.

Dn. Radu

M-am întâlnit cu o cunoștință care o are pe mama lui cu picior diabetic și mi-a recomandat să vin la Centrul Medical Laserterapie pentru că este foarte benefic. M-am prezentat la cabinet, fetele foarte drăguțe mi-au făcut o programare și am început ședințele de oxigenoterapie. Rezultatele nu au ezitat să apară, am fost foarte mulțumită, recomand cu toată încrederea.