Tratament cu Lipo Laserul

Lipo Laserul este tratamentul ideal care topește grăsimea inestetică de pe zonele cu probleme. Undele laser sunt făcute să acționeze doar asupra celulelor grase, fără a afecta vasele de sânge sau masa musculară.

În urma tratamentului  coeficientul de masă grasă corporală se va diminua semnificativ și vei observa o diferență semnificativă la haine care de acum în acolo vor fi mai lărguțe. Avantajul acestui tratament față de altele este că grăsimea, odată lichefiata, se reface mult mai greu.

  Avantaje:
  • reduce grăsimea localizată;
  • reduce masa de grăsime din organism;
  • ajută la slăbirea rapidă în centimetri, reducerea volumului corporal;
  • este sigur și nedureros, nu are efecte secundare;
  • contribuie la activarea metabolismului celular;
  • durata unei ședințe este de doar 30 minute
lipolaser

PENTRU CE ACEASTĂ METODĂ ESTE DE PREFERAT LIPOSUCTIEI?
Această metodă de slăbire este o alternativă non invaziva şi non agresivă a liposuctiei. Nu se simte durere, nu există complicaţii sau timpi de recuperare, este mai puţin costisitoare şi nu interferează cu activităţile cotidiane ale clientului.

CÂTE ŞEDINŢE DE TRATAMENT SUNT NECESARE PENTRU A OBŢINE BUNE REZULTATE ?
În cazul persoanelor cu depozite mai mari de grăsime sau cu celulită în stadii avansate se recomanda un tratament şoc de 4-6 săptămâni, a câte două şedinţe săptămânal. Ulterior, pot fi efectuate tratamente la intervale mai mari de timp, pentru menţinerea rezultatelor obţinute. În timpul unei şedinţe, pacienţii sunt conectaţi la două dispozitive speciale multi-laser şi două lasere mai mici, pe zonele ţinta. Laserele mai mici se pun de obicei în zonele de eliminare, pentru a putea stimula limfa şi a drena grăsimile. Aceasta este una dintre cele mai noi terapii de reducere a ţesutului adipos, laserul de joasă intensitate fiind folosit până acum în scopuri biomedicale, vindecarea rănilor sau calmarea durerii şi a inflamaţiilor.

Sună acum pentru o programare!

SAU

Completează formularul și te sunăm noi!