Vacuum facial

Ce este vacuumul facial?
Este un masaj endermologic ce stimulează circulația limfo-venoasă, îmbunătățind curățarea și decongestionarea țesuturilor, crescând sinteza de elastină și colagen în fibrele musculare, tenul devenind astfel mai luminos și recăpătându-și fermitatea.

Terapia vacuum dă rezultate remarcabile și în tratarea problemelor de la nivelul feței și a gâtului, în special la înlăturarea bărbiei duble și a gușei. Pe durata ședinței de vacuum se produce o delicată exfoliere a pielii, îndepărtându-se celulele moarte, tenul rămânând catifelat şi luminos.

Care sunt rezultatele finale ale vacuumului facial? Un lifting profund, slăbirea bărbiei duble, drenaj limfatic pentru ochii încercănaţi şi cu pungi.
Printre alte beneficii ale vacuumului facial, în şedinţe de 15 minute, sunt amintite redarea fermității și reconturarea pielii gâtului, probleme ce apar concomitent cu înaintarea în vârstă.

Are următoarele beneficii:

  • Îndepărtează rezidurile sebacee, accelerează circulaţia sanguină, detoxifica tenul, previne şi combate apariţia ridurilor.
  • Reprezintă o metodă excelentă în înlăturarea cearcănelor, subţierea la nivel facial, ridicarea pometior şi diminuarea bărbiei duble.
  • Fiind un masaj profund şi sistematic ce acţionează asupra tenului conjunctiv cutanat şi subcutanat, favorireaza eliminarea toxinelor şi stimulează sinteza de colagen şi elastină.

Sună acum pentru o programare!

SAU

Completează formularul și te sunăm noi!