Înscrie-te la WEBINAR GRATUIT și vei afla cum poți scăpa de efectele negative ale spondilozei cervicale cu ajutorul tratamentului cu laser si kinetoterapie în doar 10 ședințe!

Ce este kinetoterapia?

Kinetoterapia( sau gimnastica medicală de recuperare ) utilizează mișcarea ca terapie, cu rolul de a restabili anumite funcții ale corpului. Kinetoterapeutul folosește mișcarea și masajul pentru a regla dezechilibrul prezent la nivelul organismului.

Prin kinetoterapie sunt stimulate resursele de adaptare ale organismului printr-un stres reprezentat de exercitiul fizic controlat și bine dozat.

Terapia este utila atât în recuperarea în urma afecțiunilor locomotorii, cât și în tratarea unor afecțiuni ale organelor interne, afecțiuni neurologice, reumatice, ortopedice, cardiace sau respiratorii și chiar metabolice sau digestive.

kinetoterapie

Kinetoterapia se definește ca terapie prin mișcare efectuată prin programe speciale de recuperare medicală care urmăresc refacerea unor funcții diminuate sau creșterea nivelului funcțional în diverse afecțiuni.

Programele de kinetoterapie sunt special concepute tinând cont de constituția pacientului, vârsta, afecțiunea pe care o are, tipul de activitate pe care îl desfășoară, stadiul de evoluție a bolii, existența altor afecțiuni.

În cadrul programelor de kinetoterapie – gimnastica medicală de recuperare – fiecare pacient beneficiază individual de supraveghere de specialitate din partea unui kinetoterapeut.

  Speakerii Evenimentului

  Cristina-Raluca FOTA 

  KINETOTERAPEUT – CENTRUL MEDICAL LASERTERPAIE

  Am terminat facultatea de Balneofiziokinetoterapie și Recuperarea Medicală cadrul Universității de Medicina și Farmacie „Victor Babeș „din Timișoara, am urmat apoi masterul în Kinetoterapie în patologia ortopedico-traumatică în cadrul Universității de Vest Timișoara și am o experiență în domeniul recuperării medicale de 7 ani.

  Ce vei afla ?

  În cadrul acestui webinar vom afla, cum putem sa avem o postura corecta și care sunt efectele laserului in tratamentul spondilozei cervicale.

   

  Vom vorbi si despre metodele NON invazive de tratament in spondiloza cervicala, cum se poate scăpa de rigiditatea și durerea la nivelul gatului ,de parestezii și amorțeli la nivelul bratelor.

  PARTICIPĂ LA WEBINAR!

  Află în doar 30 de minute cel mai bun tratament pentru afecțiunea ta

  E șansa ta pentru a te recupera, nu ezita apelează la kinetoterapie!

  Află în doar 30 de minute metode non invazie de tratament!

  Viziunea noastră:

  ”Oamenii să fie sănătoși, frumoși și niciodată singuri!”

  6 + 12 =

  Ce spun alții?

  Dna. Marinela

  Am venit la centrul medical pentru a scăpa de conartroză,  artrită la mâna  stângă.  după câteva ședințe am început să observ rezultate, nu mai am dureri așa mari și s-a desumflat artrita de la mâna stângă. Fiind foarte mulțumită de  rezultate  am continuat   ședințele în urma cărora am slăbit 10 kg  și s-au diminuat  petele  de  pe mâini. Recomand cu încredere Centrul Medical Laserterapie.

  Dn. Radu

  M-am întâlnit cu o cunoștință care o are pe mama lui cu picior diabetic și mi-a recomandat să vin la Centrul Medical Laserterapie pentru că este foarte benefic. M-am prezentat la cabinet, fetele foarte drăguțe mi-au făcut o programare și am început ședințele de oxigenoterapie. Rezultatele nu au ezitat să apară, am fost foarte mulțumită, recomand cu toată încrederea.