top of page

Despre NOI

Reflexology

Despre Centrul Laserterapia

Centrul Medical Laserterapie este printre primele centre din județul Hunedoara care a introdus metode te tratament inovatoare.

Putem spune că avem în baza noastră de date peste 5000 de pacienți care au fost sau sunt tratați pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni: reumatismale, articulare, postoperatorii, recuperare după fracturi, probleme ORL, neurologice – recuperare după accidente vasculare, pareze, dar și probleme ale circulație sangvine cauzate de diabet (ulcer de gambă).

Vă oferim o echipă de profesioniști, pentru o îngrijire adecvată

1 Chilom Camelia ms rec_med.jpeg
Dr. Camelia CHILIMON

Medic Specialist Recuperare, medicina fizica si balneologie

Profesez la Centrul Medical Laserterapie, ca medic specialist Recuperare, medicina fizica si balneologie de 2 ani, unde va astept pentru consultatii si tratament de specialitate in fiecare Marti si Joi intre orele 15.30-17.30. Strarea de bine a pacientului si de recuperare cat mai repede, a fiecarei afectiuni,  este cea mai importanta pentru implinirea mea profesionala, asa ca va astept cu drag, pe toti !

AM_edited.jpg
Andreea MIHĂILĂ

Asisistent medical generalist / LaserTerapie

Primul meu contact cu Centrul Medical Laserterapie, a fost in 2016. Profesez aici ca asistent medical generalist  iar ceea ce fac, o fac  cu drag pentru meserie si pentru ca oamenii sa fie sanatosi si fericiti!

In timpul liber imi place sa ma uit la filme, sa fac sport si sa stau impreuna cu familia!

1.4 Bianca RUSU - am gen._edited.jpg
Bianca RUSU

Asisistent medical generalist /

Sculptor

Sunt Rusu Bianca, asistent medical generalist la Centrul Medical Laserterapie de 6 ani,imi place sa ajut oamenii si sa le readuc zambetul pe fata!!

CM_edited.jpg
Cristina MORUȘ

Asisistent medical generalist /

Terapia SIS

Moruș Cristina este numele meu  ,sunt asistent medical generalist și îmi profesez meseria la Centrul Medical Laserterapie de 3 ani, unde atât eu cât și colegii mei, ne dedicăm cunoștințele și abilitățile oamenilor.

Iubesc ceea ce fac, iar împlinirea mea vine odată cu recuperarea pacienților.

1.5 Monica TOMA -am gen.jpeg
Monica TOMA

Asistent medical generalist/

Masaj terapeutic

Sunt Monica Toma, asistent medical generalist în cadrul Centrului Medical Laserterapie de 5 ani. În 2017 am luat contact prima data cu recuperarea medicala și de atunci m-am îndrăgostit de tot ce înseamnă aceasta ramura a medicinei, ador sa lucrez cu oamenii sa ii fac sanatosi si frumosi!

1.6 Teodora BALINT -am gen.jpeg
Teodora Balint

Asisistent medical generalist  /

Masaj anti-celulitic

Numele meu este Balint Maria Teodora și am absolvit ca asistent medical generalist la Școala sanitara postliceală Carol Davila. Am placerea sa lucrez ca terapeut la Centrul medical Laserterapie din Petroșani de mai multi ani. Pot spune că aici am ajutat multi oameni atât pe partea de sănătate și cât pe cea de frumusețe. Mi-am dat seama că prin implicarea mea ca terapeut, toți pacienții au fost mulțumiți.

2 George Chiva Molnar fiziok_edited.jpg
George Chiva Molnar

Fiziokinetoterapeut /

pediatrie

Hei!

Sunt George, profesez ca și Fizioterapeut de 6 ani. Consider că un terapeut bun tratează patologia ( boala ), dar un terapeut excelent tratează omul!

Mai bine îți faci timp pentru sanatatea decât să te oblige durerea să îți faci timp pentru sanatate!

2.2 Lavinia HAN DULUMAN -  fizio-k.jpeg
Lavinia Han Duluman

Fiziokinetoterapeut /

afectiuni  neurologice

Consider ca sunt un terapeut empatic, motiv pentru care doresc să învăț lucruri noi și sa ofer servicii de calitate de la prima până la ultima sedinta

Raluca Fota_edited.jpg
Raluca FOTA

Fiziokinetoterapeut /

afectiuni  neurologice

După o perioadă de doi ani în care am lucrat la Centrul Medical Laserterapie am plecat in Timișoara unde mi-am continuat studiile . Acum, sunt din nou aici cu mai mulă experiență și informații, gata să le pun în practică. Profesez acestă meserie cu dăruire și implicare pentru pacienți, din dorința de a ajuta pe cei alfați în nevoie.  Mă simt împlinită atunci când văd că cei care au venit la tratament, pleacă cu zâmbetul pe buze și cu problemele medicale rezolvate.

4 Floruța DAJ - receptioner_edited.jpg
Floruța DAJ

Recepționer

Numele meu este Daj Floruta. Sunt angajată la Centrul Medical Laserterapie de 3 ani, sunt fericita ca lucrez într-un colectiv săritor sa ajute oamenii, în prezent ma ocup de informarea pacienților noștri și de recomandarea  terapiilor potrivite și benefice pentru fiecare pacient în parte.În timpul meu liber ador sa  petrec timp cu familia și prietenii.

bottom of page