top of page

Tratamente  Cosmetice & Estetice

Facial Treatment

Cea mai bună ingrijire

Chiar dacă vârsta, accidentele sau unele afecțiuni lasă urme pe pielea noastră, există suficiente motive să luam măsuri eficiente impotriva lor.  Dincolo de disconfort, acestea duc în timp la scăderea încrederii în sine, la diminuarea vieții sociale și chiar profesionale, pentru că pielea, este cea mai vizibilă carte de vizită a unei persoane, indiferent de sex, poziție socială sau materială.
​In consecință in cadrul Centrului medical Laserterapie, am dezvoltat mai multe tratamente cosmetice și estetice, combinate cu tehnici de chirurgie plastică & estetică, foarte eficiente, datorită efectelor imediate. De aceea tot mai multe persoane, vor sa beneficieze de avantajele utilizării acidului hialuronic sau ale toxinei botulinice, dar ințelegand riscurile, apelează la serviciile realizate in Centrul nostru sub supravegherea  unui medic specialist.

Programează-te acum.

Este ușor, rapid și sigur.

51352862_2259523400955418_76672777860541

Masaj terapeutic/de relaxare/anti-celulitic/cu bețe de bambus

Masajul reprezintă un set de manevre de tip manual sau tehnic, prin care se ia contact cu tegumentul pentru a stimula pielea și țesuturile adiacente, cu scopul determinării unor reacții vasculare, biochimice, de stimulare senzitivă și de inducere de reacții de tip reflex în vecinătatea zonei de masaj sau la distanță. Scopul inducerii unor astfel de reacții poate fi igienic, profilactic, terapeutic și/sau recuperator.

1-3_edited.jpg

Capsula detoxifiere DETOX spa

Pentru o detoxifiere completă, până nu demult era nevoie să urmezi o dieta drastică, iar detoxifierea organismului era anevoioasă și consuma foarte mult timp. Cu aparatul de detoxifiere DetoxSpa însă lucrurile sunt simple, plăcute și durează putin.

205474705_2970795169828234_2514982271568

Tratament cu vacuum anti-celulitic

Prin vacuum se realizeză un masaj superficial, dar si profund al țesutului. Vacuumul are două mari efecte asupra organismului: activarea circulației – expanda și îngustează vasele de sânge și cele limfatice, reactivând vasele inactive și capilarele nefuncționale, și efectul de detoxifiere – masajul drenează fluidele din aceste vase, impreună cu toxinele, eliminându-le prin excreții și glande sudoripare.

1-2_edited.jpg

Tratament cu vacuum facial

Masaj facial cu vacuum este o procedură excelentă pentru decongestionarea țesuturilor și impulsionarea microcirculației faciale. Prin detensionarea pielii din zona feței, se obțin rezultate spectaculoase: tenul este înviorat, uniformizat, capătă luminozitate și ridurile sunt estompate. Totodată, fața devine mult mai bine conturată și dispare aspectul de „piele lăsată”.

1-2 Capture-cmmlt.png

Terapie prin Microincizii cu Micropen Eclipse

Micropen Eclipse este tehnica futurista ce acționează prin intermediul unui capăt de unică folosință cu 12 ace de aur de 18 k. Utilizarea Micropenului alături de substanțele active prezente în cocktailuri, penetrează straturile superioare ale pielii, ajută la refacerea echilibrului natural al pielii, reface activitatea celulară și conferă un aspect sănătos. Rezultatul este o piele care radiază de sănătate, tonifiată și frumoasă.

1-4.jpeg

Microdermoabraziune facială

Tratamentul prin microdermabraziune este o metodă excelentă de curățare și exfoliere a pielii, prin care se îndepărtează impuritățile și celulele moarte de la primul nivel de suprafață al pielii, în scopul îmbunătățirii aspectului și texturii epidermei.

175689470_2922346008006484_3092314784487784659_n.jpg

Electrostimulare corporală

Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, experții evaluând ca o ședință de tratament corporal prin electrostimulare este echivalentul a câteva ore de de gimnastică fără întrerupere. Așa se face că efectele ședințelor de electrostimulare sunt vizibile imediat, în plus, ca rezultat al ședințelor de electrostimulare, mușchii devin mai fermi, iar grăsimile sunt eliminate treptat.

1-5.jpeg

Lifting și mărire sâni

 Acest tratament este neinvaziv, adică nu necesită intervenție chirurgicală. Tratamentul constă în ideea de vacuum, care ajută la mărirea și la lifting-ul sânilor. Dacă nu vrei să optezi la operații, această intervenție este cea mai bună opțiune pentru a te simții încrezătoare

1-6.jpg

Mărirea Buzelor cu Acid Hialuronic

Fillerele cu acid hialuronic vin în seringi preumplute şi se injectează cu ajutorul unor canule sau ace foarte fine în zonele dorite, iar procedură este uşor de suportat. Procedura de injectare cu acid hialuronic la nivelul buzelor durează aproximativ 30-50 minute, iar efectele sunt vizibile imediat după injectare. Rezultatul final este vizibil după aproximativ două săptămâni.

1-7.jpg

Tratamentul ridurilor cu Toxina Botulinică

Tratamentul cu toxina botulinică tip A este cea mai populară procedură din dermatologia estetică, datorită efectului spectaculos fără necesitatea unui timp de recuperare pentru pacient. Toxina botulinică a fost folosită în urmă cu peste 20 ani în oftalmologie şi neurologie, ulterior fiind folosită în scop estetic.

1-8.jpg

Terapia Vampir (PRP – Platelet Rich Plasma)

Terapia Vampir este o metode de tratament revoluționară de reîntinerire a pielii prin refacerea structurii ei. Plasma concentrată în plachete, celule stem și factori de creștere este injectata intradermic, accelerând procesul natural de vindecare al pielii, prin formarea de colagen nou. Acest proces conduce la rejuvenarea pielii pe termen lung, cu ajutorul propriilor noastre celule.

1-9.jpg

Mezoterapie Faciala

Mezoterapia facială, cunoscută sub denumirea de “bio-rejuvenare” sau “biorevitalizare”, este una din cele mai recente și mai eficiente metode de întinerire, utilizată pentru rejuvenarea facială. Procedura implică infuzarea în piele, prin diferite metode, a unor cocktail-uri de vitamine, minerale, aminoacizi și coenzime. 

bottom of page